Page 281 - Çevre Şehir İklim - Sayı 2
P. 281

Muhammed Demiralp


               Choe, J. Y. J., ve Kim, S. S. (2019). “Development and validation of a multidimensional
               tourist’s  local  food  consumption  value  (TLFCV)  scale”.  International  journal  of
               hospitality management, 77, 245-259.

               Cohen, E., ve Avieli, N. (2004). “Food in tourism: Attraction and impediment”. Annals
               of tourism Research, 31(4), 755-778.

               Collins,  J.  H.  (2008).  “Marine  tourism  in  the  Kimberley  region  of  Western
               Australia”. Geographical Research, 46(1), 111-123.

               Çakıcı,  A.  C.  (2009).  Toplantı  Yönetimi,  Kongre,  Konferans,  Seminer  ve  Fuar
               Organizasyonları, Ankara, Detay Yayıncılık.

               Çulha, O. (2008). “Kültür Turizmi Kapsamında Destekleyici Turistik Ürün Olarak Deve
               Güreşi Festivalleri Üzerine Bir Alan Çalışması”. Yaşar Üniversitesi E-Dergisi, 3(12),
               1827-1852.


               Dawson, J., ve Scott, D. (2007). “Climate change vulnerability of the Vermont ski
               tourism industry (USA)”. Annals of Leisure research, 10(3-4), 550-572.

               Demirtaş, N. (2011). Turizm ve Çevre. Ankara, Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim
               Yayınları, Yayın No: 91.

               Dereli, M., Boyacıoğlu, E. Z., & Terzioğlu, M. K. (2019). “İklim değişikliği ve turizm
               sektörü arasındaki ilişkinin dinamik panel veri analizi ile incelenmesi”. Türk Turizm
               Araştırmaları Dergisi, 3(4), 1228-1243.

               Elhacham, E., Ben-Uri, L., Grozovski, J., Bar-On, Y. M., ve Milo, R. (2020). “Global
               human-made mass exceeds all living biomass”. Nature, 588(7838), 442-444.

               El-Masry, E. A., El-Sayed, M. K., Awad, M. A., El-Sammak, A. A., ve Sabarouti, M.
               A.  E.  (2022).  “Vulnerability  of  tourism  to  climate  change  on  the  Mediterranean
               coastal area of El Hammam–EL Alamein, Egypt”. Environment, Development and
               Sustainability, 24(1), 1145-1165.


               Eraydın, A., Gedikli, B., Salmaner, G., ve Edizel, H. Ö. (2011). “Kentsel Turizm ve
               İklim Değişikliği: Antalya Örneği”. TÜBİTAK Proje, (108K612).

               Eykay,  İ.,  Dalgın,  T.,  ve  Çeken,  H.  (2015).  “İnanç  Turizmi  Potansiyeli  Açısından
               Antakya’nın Değerlendirilmesi”. Journal of Life Economics, 2(2), 59-74.

               Gössling,  S.,  ve  Scott,  D.  (2018).  “The  decarbonisation  impasse:  Global  tourism
               leaders’ views on climate change mitigation”. Journal of Sustainable Tourism, 26(12),
               2071-2086.


            267 Çevre, Şehir ve İklim Dergisi
   276   277   278   279   280   281   282   283   284   285   286