Page 281 - Çevre Şehir İklim - Sayı 2
P. 281
Muhammed Demiralp
Choe, J. Y. J., ve Kim, S. S. (2019). “Development and validation of a multidimensional
tourist’s local food consumption value (TLFCV) scale”. International journal of
hospitality management, 77, 245-259.
Cohen, E., ve Avieli, N. (2004). “Food in tourism: Attraction and impediment”. Annals
of tourism Research, 31(4), 755-778.
Collins, J. H. (2008). “Marine tourism in the Kimberley region of Western
Australia”. Geographical Research, 46(1), 111-123.
Çakıcı, A. C. (2009). Toplantı Yönetimi, Kongre, Konferans, Seminer ve Fuar
Organizasyonları, Ankara, Detay Yayıncılık.
Çulha, O. (2008). “Kültür Turizmi Kapsamında Destekleyici Turistik Ürün Olarak Deve
Güreşi Festivalleri Üzerine Bir Alan Çalışması”. Yaşar Üniversitesi E-Dergisi, 3(12),
1827-1852.
Dawson, J., ve Scott, D. (2007). “Climate change vulnerability of the Vermont ski
tourism industry (USA)”. Annals of Leisure research, 10(3-4), 550-572.
Demirtaş, N. (2011). Turizm ve Çevre. Ankara, Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim
Yayınları, Yayın No: 91.
Dereli, M., Boyacıoğlu, E. Z., & Terzioğlu, M. K. (2019). “İklim değişikliği ve turizm
sektörü arasındaki ilişkinin dinamik panel veri analizi ile incelenmesi”. Türk Turizm
Araştırmaları Dergisi, 3(4), 1228-1243.
Elhacham, E., Ben-Uri, L., Grozovski, J., Bar-On, Y. M., ve Milo, R. (2020). “Global
human-made mass exceeds all living biomass”. Nature, 588(7838), 442-444.
El-Masry, E. A., El-Sayed, M. K., Awad, M. A., El-Sammak, A. A., ve Sabarouti, M.
A. E. (2022). “Vulnerability of tourism to climate change on the Mediterranean
coastal area of El Hammam–EL Alamein, Egypt”. Environment, Development and
Sustainability, 24(1), 1145-1165.
Eraydın, A., Gedikli, B., Salmaner, G., ve Edizel, H. Ö. (2011). “Kentsel Turizm ve
İklim Değişikliği: Antalya Örneği”. TÜBİTAK Proje, (108K612).
Eykay, İ., Dalgın, T., ve Çeken, H. (2015). “İnanç Turizmi Potansiyeli Açısından
Antakya’nın Değerlendirilmesi”. Journal of Life Economics, 2(2), 59-74.
Gössling, S., ve Scott, D. (2018). “The decarbonisation impasse: Global tourism
leaders’ views on climate change mitigation”. Journal of Sustainable Tourism, 26(12),
2071-2086.
267 Çevre, Şehir ve İklim Dergisi