Page 275 - Çevre Şehir İklim İngilizce - Sayı 2
P. 275

Muhammed Demiralp


               Yayınları, Yayın No: 91.

               Dereli, M., Boyacıoğlu, E. Z., and Terzioğlu, M. K. (2019). “İklim değişikliği ve turizm
               sektörü arasındaki ilişkinin dinamik panel veri analizi ile incelenmesi”. Türk Turizm
               Araştırmaları Dergisi, 3(4), 1228-1243.

               Elhacham, E., Ben-Uri, L., Grozovski, J., Bar-On, Y. M., ve Milo, R. (2020). “Global
               human-made mass exceeds all living biomass”. Nature, 588(7838), 442-444.

               El-Masry, E. A., El-Sayed, M. K., Awad, M. A., El-Sammak, A. A., ve Sabarouti, M.
               A.  E.  (2022).  “Vulnerability  of  tourism  to  climate  change  on  the  Mediterranean
               coastal area of El Hammam–EL Alamein, Egypt”. Environment, Development and
               Sustainability, 24(1), 1145-1165.

               Eraydın, A., Gedikli, B., Salmaner, G., ve Edizel, H. Ö. (2011). “Kentsel Turizm ve
               İklim Değişikliği: Antalya Örneği”. TÜBİTAK Proje, (108K612).

               Eykay,  İ.,  Dalgın,  T.,  and  Çeken,  H.  (2015).  “İnanç  Turizmi  Potansiyeli  Açısından
               Antakya’nın Değerlendirilmesi”. Journal of Life Economics, 2(2), 59-74.

               Gössling, S., and Scott, D. (2018). “The decarbonisation impasse: Global tourism
               leaders’  views  on  climate  change  mitigation”.  Journal  of  Sustainable  Tourism,
               26(12), 2071-2086.

               Grillakis,  M.  G.,  Koutroulis,  A.  G.,  Seiradakis,  K.  D.,  and  Tsanis,  I.  K.  (2016).
               “Implications  of  2  C  global  warming  in  European  summer  tourism”.  Climate
               services, 1, 30-38.

               Gülbahar, O. (2008). Küresel Isinma, Turizme Olasi Etkileri and Türkiye”. Karamanoğlu
               Mehmetbey Üniversitesi Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi, 2008(2), 160-198.

               Hacıoğlu, N., Girgin, G. K., and Giritlioğlu, İ. (2009a). “Yiyecek–içecek işletmelerinin
               pazarlama faaliyetlerinde yöresel mutfakların kullanımı: Balıkesir örneği”. 3. Ulusal
               Gastronomi Sempozyumu Bildirileri, 17-18.

               Hacıoğlu, N., Şahin, B., Girgin, G. K., and Giritlioğlu, İ. (2009b). “İklim Değişikliğinin
               Turizme Muhtemel Etkilerinin Analizi.(ss. 1191-1207)”. 10. Ulusal Turizm Kongresi
               Bildiriler Kitabı. Mersin, 21-24.

               Hamilton, J. M., and Tol, R. S. (2007). “The impact of climate change on tourism in
               Germany, the UK and Ireland: a simulation study”. Regional Environmental Change,
               7(3), 161-172.




            261  Journal of Environment, Urbanization and Climate
   270   271   272   273   274   275   276   277   278   279   280